Noutati si Evenimente

Instruire personal DSU - 2019

SYSCERT a derulat

Servicii de instruire personal în domeniul managementului calității pentru implementarea proiectului ”Management performant și unitar la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru serviciile de urgență”

 

Localități desfășurare cursuri: BUCUREȘTI,  CLUJ NAPOCA, IAȘI

Serviciile de instruire au vizat personalul implicat în procesul de implementare al sistemului de management al calității. Au fost trei tipuri de instruiri: Manager al Sistemelor de Management al Calității,  Auditor in Domeniul Calității, Specialist in Domeniul Calității.

Perioada de desfășurare cursuri: vara 2019.

Din partea DSU, proiectul a fost coordonat de Dl. Dr. Raed Arafat.

 

Obiectivul specific

Pregătirea teoretică și practică a cursanților, prin instruiri în domeniile specificate în proiect, în cadrul a 9 sesiuni de instruire a personalului implicat în implementarea standardului ISO 9001:2015, la nivelul celor 5 structuri MAI (DSU, IGSU, IGAV, DM, CPS).

 

Obiectivul echipei  SYSCERT în acest proiect: transmiterea catre cursanții propuși de beneficiar de cunoștințe la cel mai înalt nivel din țară și străinătate, având în vedere experiența internațională a lectorilor. Cunoștințele transmise au avut o orientare practică, pentru a constitui un suport în activitatea de implementare a unui sistem de management eficace în organizația beneficiarului.

In acest sens, în perioada de pregătire a demarării colaborării, Managerul de proiect și Coordonatorul echipei de formatori  Dl. Dr. Ing. Ciobanu Emil au  participat  la întâlniri cu reprezentanții beneficiarului. O bună comunicare s-a menținut și pe perioada derulării sesiunilor  de instruire. Cursanții au fost implicați în mod activ în derularea instruirilor. Majoritatea cursanților au apreciat ca foarte utile și interesante cursurile absolvite.

Organizația a finalizat cu succes  și procesul de certificare a organizației conform ISO 9001:2015.

Publicatii

Carte sisteme de management
Dl Ciobanu Emil, director al SYSCERT SRL  este unul dintre autorii lucrării „SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII – GHID DE IMPLEMENTARE A STANDARDULUI SR EN ISO 9001:2015” împreuna cu dl Nicolae Drăgulănescu și cu dl Călin Drăgulănescu. Cartea a fost lansată în 14.09.2016 de către Editura Standardizarea. 
Autorii acestei lucrări și-au propus să furnizeze cititorilor ei - fără să reproducă integral textul - o imagine de ansamblu a conținutului și implicațiilor standardului SR EN ISO 9001:2015 „Sisteme de management al calității – Cerințe

Publicatii

In cadrul unor proiecte PHARE avand ca partener SC COMETAM SRL, sub coordonarea Dr. Ing. Emil Ciobanu au fost elaborate brosurile: 
Management combinat pe intelesul tuturor 86 pagini, editata in 2008
Siguranta alimentului pe intelesul tuturor 64 pagini, editata in 2009
Aceste brosuri sunt gratuite si au fost distribuite unor clienti ai SC SYSCERT SRL si unor participanti la cursurile noastre