Despre noi

SYSCERT - partener TUV Austria

Cine suntem noi?

S.C. SYSCERT S.R.L., in prezent este partener al organismului de certificare TUV Austria.

In trecut, a colaborat din anul 1998 cu grupul TUV, din 2006 a fost  partener international al organismului de certificare TÜV HESSEN Germania pana la sfarsitul anului 2023. A  functionat pe baza de licenta de certificare prin care  s-a realizat in parteneriat cu partea germana  peste 500 de certificari. La instruiri au participat peste 3500 de cursanti. Cu peste 20 ani de experienta in certificari si instruiri,   SYSCERT se bazeaza pe:

  • Un top management cu experienta in domeniul calitatii, educatiei, al cercetarii; 
  • Un colectiv de procesare informatii, documente si inregistrari, interfata intre organizatie si mediul de afaceri; 
  • Peste 30 de colaboratori externi, auditori si experti.

Ca urmare a renuntarii  de catre TUV HESSEN la activitatea in strainatate, SYSCERT a inceput din martie 2023 un parteneriat cu TUV AUSTRIA Romania, transferand clientii de la organismul de certificare TUV HESSEN la organismul de certificare TUV AUSTRIA GmbH.

Exista un contract de parteneriat cu TUV AUSTRIA ROMANIA prin care SYSCERT, achizitioneaza clienti, deruleaza audituri cu auditorii inregistrati la organismul din Viena, pregateste dosarele dupa audit pentru obtinerea certificatelor sistemelor de management.

SC SYSCERT SRL pe langa colaborarea cu TUV Hessen, a efectuat si certificari in nume propriu si a intocmit documentele necesare acreditarii de catre RENAR ca organism de certificare romanesc, dar s-a renunțat la obținerea acreditării din motive de rentabilitate economica.

 

Viziune, Misiune, Politica, Cod de etica

Misiunea noastra este de a oferi clientilor/ potentialilor clienti oportunitatea de a-si crea o imagine puternica intr-o economie competitiva, impartasirea  din experienta noastra profesionala in vederea dezvoltarii oricarui tip de organizatie pentru de a deveni lider pe piata din domeniu urmarit.

Viziunea noastra este de a deveni unul din cei mai importanti jucatori pe piata autohtona in certificarea sistemelor de management si instruiri.

Politica consta in:
- oferirea unor servicii de inalta calitate, 
- instruirea si cultivarea continua a personalului competent, responsabilizarea si adoptarea unei atitudini de parteneriat pozitiv;  
- imbunatatirea continua a serviciilor in conformitate cu exigenta clientilor si a pietei.

- Unul dintre principiile noastre de baza este confidentialitatea informatiilor personale furnizate de clienti, parteneri si vizitatorii acestui website. Ne aliniem prevederilor legale in domeniu, precum si cerintelor aparute odata cu intrarea in vigoare a GDPR. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Politica atasata:

Politica privind confidentialitatea datelor si GDPR

Cod de etica:

Pentru a vizualiza Codul de etica SYSCERT va rugam sa consultati fisierele atasate:

Cod de etica (limba romana)

Code of ethics (limba engleza)

Valorile noastre

Valorile noastre constau  intr-o echipa cu o bogata experienta profesionala care va ofera un sprijin real pentru imbunatatirea performantelor dumneavoastra.  Personalul si  unii colaboratori sunt lectori la cursuri in domeniul managementului, care au efectuat numeroase audituri si au comportament orientat spre client.  Auditorii din Romania, au absolvit cursuri recunoscute international, EOQ (Organizatia Europeana pentru Calitate), DGQ, TUV, IRCA si sunt inregistrati la organismul de certificare TÜV Austria.
 

TUV

TÜV este o organizatie globala care  a luat fiinţă acum peste 145 de ani, cu denumirea iniţială  DTUV, pentru supravegherea fabricării cazanelor cu aburi.

Organismele  TÜV au  peste 100.000 de certificari in 89 tari ale lumii. 

TÜV HESSEN ca organism de certificare sisteme de management este acreditat de catre DAkkS. Acesta este membru al International Acreditation Forum (IAF) organizatie cu recunoastere la nivel mondial si EA Cooperarea  Europeana pentru Acreditare

Odată cu dezvoltarea tehnicii TUV (Technische Uberwachung Verein – Societatea de Supraveghere Tehnică) a abordat activităţi în domeniul: auto, nuclear, certificări sisteme, produse, personal, instruiri, fiind pe primul sau al doilea loc în lume ca organizaţie de prestări de servicii de supraveghere tehnică. Prin grupul TÜV, lider al certificarilor in Germania, s-au efectuat cele mai multe certificari in Romania ca organism strain.

TÜV este marca protejata la nivel international.